Tilbake
Skriv ut

Komposisjon og eventyr høsten 2021 - Lunner

Bli med inn i bukkene Bruses verden! Har du forsøkt å skru av lyden når du ser en film? I så fall har du fått oppleve hvor stor betydning musikken har for både stemning og forståelse. Elevene vil bli kjent med tre ulike strykeinstrumenter; fiolinen, celloen og kontrabassen. Og i løpet av denne timen vil de få et innblikk i komponering, og få oppleve hvordan enkle grep kan fargelegge et eventyr. Så snart kjenningsmelodiene er komponert og tildelt, vil vi følge den minste, mellomste og største bukken Bruse til seters. Bare vi kommer oss forbi trollet...

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Gran & Lunner kommune
  • Kunstnere/grupper: Trio Mingel

Om kunstner / utøver / gruppe

Trio Mingel er en nyetablert strykertrio, der musikerne har spilt sammen i ulike konstellasjoner siden 2007. Trioen retter seg mot publikum i ulike aldre og spiller musikk innen klassisk, improvisasjonsbasert og andre sjangre.

Mira er utdannet fiolinist fra Norges musikkhøgskole og NTNU institutt for musikk. Hun har ped fra Grieg akademiet og nivå 1 i Suzukilærerutdanning i Oslo og holder på å ta flere nivåer. Mira jobber idag som Suzukilærer og dirigent for Steinerskolens strykeorkester og Gamle Oslo Strykeorkester.

Elisabeth er utdannet cellist og musikkterapeut fra Norges musikkhøgskole. Til daglig kombinerer hun yrket som musikkterapeut i skole og kulturskole med yrket som frilansmusiker.

Ingrid er utdannet musikkpedagog og utøvende kontrabassist fra Norges musikkhøgskole og Universitetet i Agder. Hun har spilt kontrabass siden hun var 11 år gammel, og trives nå best med orkestermusikk og fri improvisasjon. Kontrabassen til Ingrid er eldre enn pappaen hennes og heter Omar.